Balesetes barátnőm

A barátainkat megválogathatjuk, ellenben a családunk egyes tagjaival, tartja a mondás, és meg kell mondjam őszintén, hogy én sokszor úgy érzem, hogy esetemben egyik sem valósul meg, hiszen van néhány olyan barátom és barátnőm, akiket szeretek és mindig is ki fogok állni mellettük, de egészen egyszerűen hihetetlen helyzetekbe tudnak keverni engem, bármelyik másik barátunkat és persze magukat is egyaránt. Ahogyan az lenni szokott, utólag az ember jókat vidul ezeken a szituációkon, még akkor is, hogy ha az adott pillanatban vagy időpontban nem úgy tűnik hogy nagyon nevetésre ad okot az esemény vagy törtnénés. Én vagyok mindig az az ember, aki igyekszik mindig humort csempészni már adott pillanatban ezekbe az eseményekbe, és nem azon gondolkodni, hogy mennyire nehéz lesz feloldani a következményeket, vagy épp hogy mások hogyan ítélik meg az eseményeket.

A legutolsó ilyen eset alkalmával például az én egyik nagyon jó barátnőm randizott egy nagyon helyes fiúval, és mivel a stílusa önmagában elég vagány és mindig minden vicces és veszélyes dologban benne van, ezért úgy döntött, hogy a közelben lévő mesterséges tó két stégje között át fog tudni ugrani a fiú után, aminek az eredménye nem csak az lett, hogy csurom vizes lett, mert persze féig vissza csúszott a vízbe,  hanem az is, hogy a telefonja kijelzője teljesen összetört ahogy a stégre esett és totál használhatatlan lett sajnos.

Neki azonban hétfőn már azonnal szüksége volt a telefonjára a munkájához, ezért megkért, hogy vigyem el egy címre a telefonját, ahol az Android szerviz munkatársai már mindent meg fognak tudni oldani, nekem csak oda kell vigyek a telefon készüléket. Persze mondanom sem kell, hogy a telefon kódot elfelejtette megadni a telefonjához. Hozzá tartozik, hogy én is totál elfelejtettem, hiszen én is elkérhettem volna, nem gondoltam rá, hogy a kijelzőcsere feladatához erre is szükség lesz. Az androidszerviz.hu csapatánál azonban kierült, hogy enélkül nem fogják tudni megjavítani a telefont. Folyamatosan hívogattam a barátnőm a másik telefonján, de hát persze elérhetetlen volt, így fel kellett hívnom a szállodát ahol voltak, hogy beszélni tudjak vele. Életem legkellemetlenebb fél órája volt ez a szervízben.  Az ott dolgozók viszont nagyon kedvesek voltak, még kávét is kaptam a várakozáshoz. Gondolom látták rajtam hogy iszonyatosan kínosan érzem magam. A telefon azóta jó, én pedig már inkább nem is mondtam a barátnőmnek semmit, úgy sem fog megváltozni.